Utforska fördelarna med TUIs bekvämlighet och premiumtjänster på Arlanda

TUIs bekvämlighetsservice, Blue Comfort, ger dig möjlighet att njuta av ditt resande från början till slut. När du bokar din nästa resa med TUI eller Fritidsresor, se till att välja Blue Comfort för extra komfort och bekvämlighet.

Blue Comfort inkluderar bland annat privilegiet att använda TUI Fast Track-service på Arlanda. Genom att utnyttja TUI Fast Track slipper du köa genom säkerhetskontrollen, vilket sparar tid och gör din resa smidigare.

TUI Fast Track på Arlanda

TUI Fast Track är en exklusiv tjänst för TUIs resenärer på Arlanda. När du anländer till flygplatsen, kan du enkelt hitta TUI Fast Track-skyltar och personalen som finns där för att hjälpa dig. Genom att använda TUI Fast Track går du före i kön och kan undvika de vanliga väntetiderna vid säkerhetskontrollen.

Medan andra passagerare står i kö, kan du koppla av i TUIs bekväma lounge innan du går ombord på ditt flyg. Detta ger dig en lugn och avslappnad start på semestern.

Premiumtjänster och bekvämlighet ombord

När du väl är ombord på TUIs flygplan kan du fortsätta njuta av bekvämligheter och premiumtjänster. TUI erbjuder till exempel en premiumklass på utvalda resor, som ger dig extra utrymme och komfort under flygresan. Den här tjänsten är perfekt för dig som vill ha det lilla extra och uppskattar en ännu bekvämare resa.

Under flygresan har du också möjlighet att handla i TUIs taxfree-butik. Här kan du upptäcka ett brett utbud av produkter till förmånliga priser, inklusive parfym, kosmetika, drycker och mer. Passa på att göra några inköp och fynda innan du anländer till din destination!

Res med Boeing 767 från Fritidsresor

Om du bokar en resa med Fritidsresor kan du se fram emot ett bekvämt och pålitligt flygplan. Fritidsresor använder sig av Boeing 767, som är en av de mest populära flygplanen inom charterbranschen. Med sin rymliga interiör och modern teknik ger Boeing 767 dig en behaglig och trygg flygupplevelse.

Oavsett om du flyger till Thailand, Spanien eller någon annan underbar destination, kan du vara säker på att din resa blir smidig och bekväm med Fritidsresor och TUI.

Ofte stillede spørgsmål

Vad innebär Blue Comfort hos TUI?

Blue Comfort hos TUI är en extra bekvämlighet för dig som vill ha extra komfort och service under din resa.

Vad är skillnaden mellan Blue Comfort och TUI Premium Class?

Blue Comfort är en komforttjänst som erbjuds på flyget medan TUI Premium Class är en uppgradering av hela resan, inklusive boende och flyg.

Vad ingår i TUI Premium Class till Thailand?

I TUI Premium Class till Thailand inkluderas bland annat större säte, förbättrad måltidsservice och extra bagageutrymme.

Vad är TUI Fast Track på Arlanda?

TUI Fast Track på Arlanda är en exklusiv passage som låter dig passera genom flygplatsens säkerhetskontroll snabbare.

Hur kan jag få tillgång till TUI Fast Track?

Du kan få tillgång till TUI Fast Track genom att uppgradera din resa till Blue Comfort eller TUI Premium Class.

Vad är Boeing 767 Fritidsresor?

Boeing 767 Fritidsresor är en typ av flygplan som används av TUI för att transportera resenärer till olika destinationer.

Vad kan jag köpa skattefritt hos TUI?

Hos TUI kan du köpa skattefria varor som parfym, kosmetika, alkohol och elektronik.

Vad är skillnaden mellan Blue Comfort hos TUI och Blue Comfort hos Fritidsresor?

Blue Comfort är samma koncept hos både TUI och Fritidsresor, det är bara namnet som skiljer sig åt.

Vilka fördelar har jag av TUI Premium Class till Thailand?

Fördelarna med TUI Premium Class till Thailand inkluderar bland annat prioriterad incheckning, tillgång till lounger och uppgraderat boende.

Kan jag uppgradera min resa till TUI Premium Class senare?

Ja, du kan uppgradera din resa till TUI Premium Class senare, men det kan vara beroende på tillgänglighet och kostar en extra avgift.

Artiklen Utforska fördelarna med TUIs bekvämlighet och premiumtjänster på Arlanda har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 6 anmeldelser